Na obiad
Makarony:
Pierogi:
Kluski i kluseczki
Tarty:
- Tagliatelle z sosem szpinakowo- śmietankowym.
- Tagliatelle ze szpinakiem i piersią z kurczaka.
- Tagliatelle z sosem pesto i delikatną piersią z kurczaka.
- Makaron na słodko
- Tagliatelle z sosem serowo-ziołowym
- Tagliatelle typowo wiosenne
- Makaron z sosem czosnkowo-ziołowym.
- Makaron z pesto i drobiowymi klopsikami.
- Tagliatelle z kurczakiem w sosie grzybowym.
- Spaghetti 'bolognese' z winem Celebro.
- Piersi kurczaka na słodko - kwaśno.
- Soczysta pierś kurczaka z papryką WINIARY
- Nuggetsy firmy PRYMAT.
- Rozmarynowy kurczak z warzywami
- Calzone
- Pierś z kurczaka, młode ziemniaki i pomidory malinowe
- Faszerowana cukinia.
- Udka w jesiennym klimacie
- Polędwiczki zapiekane z mozzarellą i suszonymi pomidorami.
- Kluski śląskie z gulaszem.
- Roladki cukiniowe z farszem mięsnym
- Mussaka
- Kurczak marynowany w jogurcie i pesto + risotto z ziołami
- Pierogi gruzińskie
Pierogi:
Kluski i kluseczki
- Knedle ze śliwkami.
- Knedle z truskawkami.
- Kluski parowe
- Kluski parowe z truskawkami
- Kluski kładzione.
- Leniwe pierogi z patelni
- Twarogowe knedle ze śliwkami w syropie
Tarty:
- Tarta z pomidorami i mozzarellą
- Tarta z karmelizowaną cebulką i pomidorkami
- Rustykalna tarta serowa z cukinią
- Papryka faszerowana kaszą kuskus
- Pieczone bataty
- Placuszki ziemniaczane
- Risotto z pieczarkami i winem.
- Jajko sadzone, młode ziemniaki i glazurowana marchew
- Zupa dyniowa na słodko
- Zupa jarzynowa
- Zupa koperkowa
- Krem brokułowy.
- Krem z kalafiora
- Krem z selera
- Krem pomidorowy
- Zupa krem marchewkowy z imbirem
- Krem z żółtych pomidorów
- Krem z zielonego groszku
- Krem z karmelizowanego pora
- Krem z cukinii
- Chłodnik z botwinki
- Ziemniaczany krem z dodatkiem pora i gruszki
- Krem z pieczonych buraków
- Krem dyniowy na rozgrzanie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz